Telefon +45 89 12 44 00
E-mail skive@sosu-stv.dk

NÅR DU FORLADER FOLKESKOLEN, STÅR DU OVERFOR ET VÆLD AF MULIGHEDER, OG SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN ER EN AF DEM

Skolens fagområder er sundhed, omsorg og pædagogik. Tænker du på, at uddanne dig til et job, hvor du har med mennesker at gøre, så er Social- og Sundhedsskolen STV måske vejen for dig.

I et brobygningsforløb får du en smagsprøve på skolens hverdag og undervisningens indhold. Du vil arbejde med overskrifter som: børn, ældre, kommunikation og samarbejde mm.

Undervisningen vil ofte tage udgangspunkt i dokumentarfilm om mennesker fra den virkelige verden. For at kunne forstå disse menneskers livssituation og livsvilkår vil du få teoretiske oplæg og input.

Efter endt uddannelse på skolen, vil du være klar til at gå direkte videre i et job, men du kan også vælge at gå videre til en anden uddannelse.

Hvis du vælger et brobygningsforløb på SOSU-STV, er det vigtigt, at du vil noget med det, for vil du det, vil vi gøre vores bedste for at give dig en god forståelse af, hvad det vil sige at være elev på Social- og Sundhedsskolen.

Når du vælger brobygningsforløbet på SOSU-STV, vil vi gøre vores bedste for at give dig en god forståelse af, hvad det vil sige at være elev på skolen.