+45 89 12 44 00
skive@sosu-stv.dk

Vi er glade for og stolte af at kunne byde dig velkommen til en ny og moderne version af sosu-stv.dk

Det er med glæde, at SOSU Skive, Thisted, Viborg lancerer en ny hjemmeside. En hjemmeside der ikke kun rummer viden om vores uddannelsestilbud og SOSU STV generelt, men som gerne skulle gøre det på en langt mere overskuelig måde.

SOSU STV har længe haft behov for et nyt ansigt udadtil. Vi er sikre på, at vores faglige omdømme er stærkt, og at alle vores elever er stolte af den uddannelse, de er i gang med, men vores ansigt på nettet, har desværre længe været med et forældet udtryk. Derfor er det med oprigtig glæde, at vi nu har en hjemmeside, som er på højde med de uddannelser, vi leverer hver dag på alle tre matrikler.

Vi har mange spændende uddannelser, og det skal naturligvis afspejles i hjemmesiden, der for mange er den første kontakt med skolen. Hjemmesiden skal give et godt billede af en uddannelsesinstitution i udvikling og kvalitet og give den samme faglige følelse, som alle får, når de går ind af vore døre - og alle skal føle sig velkommen.

Derfor er det også med stor optimisme, at denne hjemmeside lanceres, fordi den er et vigtigt bevis på, hvad man får og tager af uddannelser på SOSU Skive, Thisted, Viborg.