Telefon +45 89 12 44 00
E-mail skive@sosu-stv.dk

Opdateret 4. januar 2022:

Efter de første to fjernundervisningsdage (3. og 4. januar) starter skolen igen onsdag den 5. januar op med undervisning på selve skolens matrikler.

Vi skal fortsat bære mundbind, når vi bevæger os rundt på skolen, og elever og kursister skal fortsat vise et gyldigt coronapas tre gange om ugen. Underviserne tjekker dette fast man-ons-fredag.

Hvis man har haft corona for nylig, og derfor ikke kan blive testet, fordi man får en falsk positiv test, viser man i stedet sin positive PCR test med dato.

Kantinen åbner som vanligt fra den 5. januar, og vi vil opfordre eleverne til at spise i klasserne den første tid for ikke at blande holdene unødvendigt over længere tid. Salg og servering i kantinen er som vanligt og ikke portionsanrettet.

På holdene gælder fortsat, at holdet er en bobel med god håndhygiejne, udluftning flere gange dagligt og aftørring af overflader.

generelle FORHOLDSREGLER FOR ELEVER, ANSATTE OG GÆSTER PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN SKIVE THISTED VIBORG: 

Der er kommet en stramning på coronapasset. Følgende gælder fra mandag den 29. november 2021 for både elever, kursister, gæster og ansatte på skolen.

Folketingets epidemiudvalg har besluttet yderligere restriktioner som er VIGTIGE PÅ SKOLEN.

Der er besluttet en udvidelse af brug af coronapas til også at omfatte statslige arbejdspladser og ungdoms- og voksenuddannelser samt videregående uddannelser og sprogcentre.

Det betyder, at alle elever og ansatte skal have et gyldigt coronapas fra mandag den 29. november 2021 når man møder ind på skolen. Al sammen tiltag for at vi bedre kan beskytte hinanden mod smitteudbud.

Man har et gyldig coronapas, hvis man er vaccineret med to stik (coronavaccine er gyldigt som coronapas 14 dage efter første stik og indtil 42 dage efter. Coronapas er dog gyldigt lige umiddelbart efter 2. stik).

Hvis man mod forventning ikke er vaccineret, skal man have et negativt test i coronapasset for at komme ind på skolen. Det kan enten være ved kviktest, som nu gælder op til 48 timer, eller PCR test, som gælder op til 72 timer.

I forhold til testsvar (coronapas) gælder, at man skal have et testsvar, som er gyldig hele dagen på skolen. Alle elever skal hver dag vise et gyldigt coronapas eller en gyldig negativ test til underviseren på holdet fra start på dagen.

Hvis man mod forventning ikke kan vise et gyldigt coronapas, kan man desværre ikke være på skolen, heller ikke medens man venter på svar. Man får fravær, hvis man ikke kan deltage i undervisningen pga. manglende coronapas, og man kan ikke deltage i nødundervisning.

-------------------

For at mindske smitterisikoen har skolen udarbejdet en række retningslinjer, når du færdes på skolen.

  • Du bedes vaske eller afspritte hænder, når du ankommer til skolen og i løbet af dagen.
  • Vær opmærksom på, at sørge for god håndhygiejne, når du bevæger dig rundt på skolen.
  • Vi beder dig hjælpe med udluftning og afspritning af borde, stole og andre genstande i forbindelse med møder eller eksaminer.

Øvrig VEJLEDNING TIL ELEVER I forbindelse med COVID-19:

Formålet med denne vejledning er, at du som elev ved, hvordan du skal forholde dig ift. COVID-19 relaterede problemstillinger – herunder din egen sygdom, smitterisiko, sygdom hos nære pårørende m.v.

Social- og Sundhedsskolen STV følger alle retningslinjer for grundskoler samt ungdoms- og voksenuddannelser på Børne- og Undervisningsministeriets område ifm. forebyggelse af smittespredning af COVID-19.

LINK: De aktuelle retningslinjer fra ministeriet kan findes her.